TURUN BERAT DENGAN 
LEBIH MUDAH DAN BERKESAN

PROGRAM 21 HARI UNTUK BANTU ANDA BERJAYA KURUSKAN BADAN

Apa Itu Program Fat Loss Challenge?

Program ini ialah satu program khas yang kita rangka selama 21 hari untuk bantu mereka yang komited untuk turunkan berat dan membina amalan gaya hidup yang lebih sihat.​

Program ini dalam format pertandingan di mana selama 21 hari, peserta perlu mengikuti challenge-challenge yang telah ditetapkan, dan peserta yang paling banyak turun peratus lemak akan diisytiharkan sebagai pemenang.​

Program akan berjalan secara persendirian dari rumah kerana kita banyak fokus pada pemakanan anda setiap hari dan tidak wajib untuk hadir ke studio atau mana-mana aktiviti yang dianjurkan. Tetapi jika dapat datang, itu lebih baik dan amat digalakkan.

Kelebihan Menyertai Program Fat Loss Challenge

  • Pelan pemakanan akan diberikan sewaktu pendaftaran untuk anda ikut sepanjang program berlangsung. Jadi anda dah tak perlu pening dan risau apa yang perlu makan, apa yang tak boleh makan. Pelan pemakanan ni kita susun mengikut gaya hidup dan kadar metabolisme anda jadi anda hanya perlu ikut sahaja untuk turun berat dengan mudah.
  • "Support Group" menggunakan platform Whatsapp. Kami percaya tiada orang yang gagal untuk turun berat hanya ada orang yang give up sahaja. Jadi setiap hari anda akan report pemakanan anda di dalam group ini dan peserta yang lain juga akan berkongsi tips dan semangat supaya kita semua kekal konsisten sampai dapat capai matlamat kita.
  • Coaching dan Tips untuk penurunan lemak yang lebih efektif akan sentiasa diberikan
  • Aktiviti - aktiviti senaman yang anda boleh ikut sepanjang program berlangsung, bergantung kepada masa anda.
  • Healthy Breakfast Kit kerana sarapan adalah penentu tabiat pemakanan sepanjang hari. Jadi anda perlukan sarapan yang terbaik. Kami faham dengan kekangan masa untuk bersiap setiap pagi dan tak tahu nak dapatkan sarapan yang terbaik untuk anda, jadi dengan Breakfast Kit ni memang mudah sangat untuk bantu anda turun berat.
  • Aktiviti menarik seperti badminton, bola jaring, fun run dan macam-macam lagi aktiviti lain yang best dan bantu anda untuk turun lemak.
  • Kelas zumba online menggunakan platform Facebook  dari rumah anda. Dah tiada dah alasan tiada masa untuk bersenam sebab anda boleh bersenam dari rumah je. 
  • Fiesta dan jamuan untuk menyambut semua pencapaian. Semua pencapaian samada besar atau kecil akan kita raikan, di samping itu kita juga akan beramah mesra dan membina ikatan yang lebih kuat untuk sama-sama turun berat dalam jangka masa panjang.
  • Program ini fokus pada penurunan lemak dan membina amalan gaya hidup lebih sihat.
  • Setiap peserta akan dibekalkan dengan Jurnal Turun Berat yang sangat istimewa ni. Jurnal ni berfungsi untuk membantu anda merekod pemakanan dan aktiviti anda. Bila kita rekod baru kita tahu di mana kita boleh improve. Kajian menunjukkan mereka yang buat rekod lebih mudah untuk turun berat.
  • Peluang memenangi hadiah wang tunai :

Tempat Pertama : RM400

Tempat Kedua : RM200

Tempat Ketiga : RM100​



Antara Hasil Mereka Yang Sertai Fat Loss Challenge


Fat Loss Challenge Sesi Mei 2018 : Projek Raya Aku Kurus 2.0

Tarikh Pendaftaran : Isnin 29 April 2018 - Sabtu 6 Mei 2018

Tarikh Bermula : Isnin 7 Mei 2018 - 5 Jun 2018

Apa Yang Special Projek Raya Aku Kurus 2.0 ni?

- Online Coaching

- Meal Plan Eksklusif untuk 30 hari

- Makanan Sahur

- Quicklicious Iftar Menu

- 17 Topik pemakanan + 3 Topik Baru

- 4 Video Senaman Live

- Kelas Make Up Grooming untuk Raya

- DIY Facial Party

- Motivation dan Tips Kurus

Syarat - Syarat Untuk Sertai Program

Program Fat Loss Challenge ni terbuka kepada semua yang betul - betul sanggup bagi komitmen untuk bantu diri sendiri capai apa yang anda nak. 

Bayaran untuk sertai program :

Pakej : RM370 sahaja

2 botol protein shake sebagai pengganti sarapan dan makan malam sepanjang dalam challenge

Bagaimana Nak Mendaftar Untuk Sertai Program Ini

Pendaftaran boleh dilakukan di Lily Fitness Studio yang terletak di Bangi Gateway atau mana-mana kelas zumba Lily seperti Putrajaya dan Kajang.

atau boleh klik pada link ini untuk daftar secara online : 

Bagaimana sebenarnya program ini berjalan?

Adakah wajib untuk datang ke studio atau mana-mana aktiviti yang dijalankan?

Kenapa program ini berjalan selama 21 hari?

Apa matlamat kami menganjurkan program ini?