Apa Itu Program Raya Aku Kurus Challenge?

Program ini ialah satu program khas yang kita rangka selama 21 hari untuk bantu mereka yang komited untuk turunkan berat dan membina amalan gaya hidup yang lebih sihat.​

Program ini dalam format pertandingan di mana selama 21 hari, peserta perlu mengikuti challenge-challenge yang telah ditetapkan, dan peserta yang paling banyak turun peratus lemak akan diisytiharkan sebagai pemenang.​

Program akan berjalan secara persendirian secara online dari rumah kerana kita banyak fokus pada pemakanan anda setiap hari dan ada aktiviti senaman dan kelas nutrisi dan pemakanan yang dilakukan secaran online sahaja menggunakan platform Facebook Live.

Ada juga aktiviti yang dilakukan secara offline tetapi anda tidak wajib untuk hadir. Jika boleh hadir lebih bagus tetapi kalau jauh atau tak berkesempatan tidak mengapa kerana yang penting ialah program yang kita jalankan secara online.

Kelebihan Menyertai Program Ini 

  • Pelan pemakanan akan diberikan sewaktu pendaftaran untuk anda ikut sepanjang program berlangsung. Jadi anda dah tak perlu pening dan risau apa yang perlu makan, apa yang tak boleh makan. Pelan pemakanan ni kita susun mengikut gaya hidup dan kadar metabolisme anda jadi anda hanya perlu ikut sahaja untuk turun berat dengan mudah.
  • "Support Group" menggunakan platform Whatsapp. Kami percaya tiada orang yang gagal untuk turun berat hanya ada orang yang give up sahaja. Jadi setiap hari anda akan report pemakanan anda di dalam group ini dan peserta yang lain juga akan berkongsi tips dan semangat supaya kita semua kekal konsisten sampai dapat capai matlamat kita.
  • Coaching dan Tips untuk penurunan lemak yang lebih efektif akan sentiasa diberikan
  • Aktiviti - aktiviti senaman yang anda boleh ikut sepanjang program berlangsung, bergantung kepada masa anda.
  • Healthy Breakfast Kit kerana sarapan adalah penentu tabiat pemakanan sepanjang hari. Jadi anda perlukan sarapan yang terbaik. Kami faham dengan kekangan masa untuk bersiap setiap pagi dan tak tahu nak dapatkan sarapan yang terbaik untuk anda, jadi dengan Breakfast Kit ni memang mudah sangat untuk bantu anda turun berat.
  • Aktiviti menarik seperti badminton, bola jaring, fun run dan macam-macam lagi aktiviti lain yang best dan bantu anda untuk turun lemak.
  • Kelas zumba online menggunakan platform Facebook Live setiap minggu dari rumah anda. Dah tiada dah alasan tiada masa untuk bersenam sebab anda boleh bersenam dari rumah je. 
  • Fiesta dan jamuan untuk menyambut semua pencapaian. Semua pencapaian samada besar atau kecil akan kita raikan, di samping itu kita juga akan beramah mesra dan membina ikatan yang lebih kuat untuk sama-sama turun berat dalam jangka masa panjang.
  • Program ini fokus pada penurunan lemak dan membina amalan gaya hidup lebih sihat.
  • Peluang memenangi hadiah wang tunai :

Tempat Pertama : RM400

Tempat Kedua : RM200

Tempat Ketiga : RM100​

Apa Kata Mereka Yang Dah Sertai Fat Loss Challenge?

Fat Loss Challenge Season 11

" SPECIAL EDITION : RAYA AKU KURUS CHALLENGE "

Tarikh Bermula : Isnin 15 Mei 2017

 Tarikh Fiesta : Jumaat 9 Jun 2017  

Special RAYA AKU KURUS CHALLENGE :

1) Kami akan sediakan 10 live workout video di facebook yang ahli nya hanyalah peserta challege ini. Kami akan rakamkan video secara live, tapi jika anda tak berkesempatan nak follow masa tu, jangan risau, semua video kami akan save, dan anda boleh ikot bila2 masa. Bekalan workout anda , anytime & anywhere.

2) Anda akan dapat belajar dari 8 kelas online tentang pemakanan semuanya yang anda perlu tahu untuk dapat badan yang anda idamkan!​

3) Kita akan adakan free DIY FACIAL session pada 3 Jun 2016 utk anda #rayaakucantik​

Sneak Peak Online Coaching

Syarat - Syarat Untuk Sertai Program

Program Fat Loss Challenge ni terbuka kepada semua yang betul - betul sanggup bagi komitmen untuk bantu diri sendiri capai apa yang anda nak. 

Bayaran untuk sertai program :

1) Pakej pertama RM190 sahaja 

✅ 1 botol protein shake Herbalife sebagai sahur sepanjang dalam challenge

✅ akses ke video2 senaman & kelas pemakanan

✅ free facial session & fiesta

2) Pakej kedua : RM380 sahaja 

✅ 2 botol protein shake Herbalife untuk bekalan sahur & berbuka. Anda still akan makan , jangan risau, kami akan bagi meal plan nanti

✅ akses ke semua video senaman & kelas pemakanan

✅ free facial session & fiesta

✅ FREE LIMITED EDITION T SHIRT

Bagaimana Nak Mendaftar Untuk Sertai Program Ini?

Untuk mendaftar anda boleh hubungi coach yang mengajak anda untuk sertai program ini. Mereka akan uruskan tentang pendaftaran dan pelan pemakanan anda.

DAFTAR HARI INI DAN MULAKAN PROGRAM YANG BAKAL MENGUBAH KEHIDUPAN ANDA KE ARAH LEBIH BAIK DAN LEBIH SIHAT

Bagaimana sebenarnya program ini berjalan?

Kenapa program ini berjalan selama 21 hari?

Apa matlamat kami menganjurkan program ini?