Selamat Datang Ke Cabaran Turun Berat 5 Hari Bersama Lily Fitness Online

Program paling best untuk bantu anda bina tabiat yang lebih sihat dan bantu anda untuk mula turunkan berat dengan lebih berkesan dalam masa 5 hari.

Jom Kita Dengar Dulu Amanat Penting Dari Coach Yana Sebelum Anda Bermula :

Perkara Penting Yang Anda Perlu Lakukan Sebelum Mulakan Cabaran Esok

1. Pastikan anda telah bersedia dari segi mental untuk bermula. Saya harap anda betul-betul bersedia untuk bagi komitmen sepenuhnya untuk completekan Cabaran 5 Hari ni. 

2. Download Jurnal Khas Cabaran Turun Berat, dan print jurnal ini untuk mudahkan urusan merekod dan melengkapkan cabaran anda.

>> KLIK DI SINI UNTUK DOWNLOAD JURNAL KHAS <<

3. Kalau sorang-sorang join cabaran ni macam kurang best je kan :) cuba ajak lagi beberapa orang kawan untuk start sekali, mesti lagi fun :)

Boleh kongsi link ni dekat mereka : http://www.lilyfitnessbangi.com/cabaran-turun-berat-5-hari/

Bila mereka isi je borang tu, mereka pon akan dapat instruction yang sama macam anda.

4. Have fun dan buat dengan bersungguh-sungguh semua cabaran yang kita dah susun tu. Saya percaya lepas 5 hari ni, anda mesti akan rasa berbeza sangat. Tunggu e-mail dari saya esok yeeeee :)

Selamat Berjaya!

Coach Yana
Lily Fitness Online

Tentang Coach Yana

Dah lebih 10 tahun saya coaching orang untuk turun berat dan saya sudah pergi ke macam-macam jenis training dalam dan luar negara untuk bantu orang turunkan berat badan mereka dan tukar gaya hidup ke arah yang lebih sihat.

Semuanya bermula sebab saya tengok perubahan mak saya yang dah turun lebih 20kg, dan beliau nampak lain sangat dari segi fizikal dan mental beliau. Dari situ saya rasa terinspirasi untuk bantu orang lain juga ubah kehidupan mereka.